2016-os kollekció

NTP-RHTP-15-0094 tehetséggondozó program keretében készült alkotások, termékek

 

A ruhák e-mail üzenetben vagy facebook üzenetben rendelhetőek!

                                                                                                                                                                                                                        

GS 01/2016 Csak Neked - Just for You - Numa tuke / by Evelin                            Ár: 18 900 Ft

 

Vedd meg ezt a gyönyörű ruhát, mert csak Neked készült. Garantálom, nem fogod megbánni. Ragyogni fogsz benne, mint rajta a kristályok. Ha felveszed, más ember leszel.

 

GS 02/2016 Égszínkék csillogás - by Mozol                                                           Ár: 19 900 Ft

 

Ez a ruha egy türkizkék csoda. Olyan, mint a kristálytiszta tenger, amin a ragyogó nap sugarai csillogva visszaverődnek. Csak akkor vedd meg, ha nem vagy átlagos, és nem szeretnél elbújni a tömegben, mert ebben nem lehet, hiszen ragyogni fogsz.

GS 03/2016 Piros rózsa - Red Rose - Loli luludgi - by Csanát                                Ár: 17 900 Ft

 

Ajánlom Neked ezt a piros ruhát, ebben egy gyönyörű, vidám rózsa leszel, melyen megcsillannak a friss harmatcseppek. A piros jól áll a bőrödhöz, kiemeli a hajad és a szemed színét. A fekete rész karcsúsít és előnyös alakot kölcsönöz.

GS 04/2016 Szandraberry - by Szandra                                                                Ár: 19 900 Ft

 

Ezt a ruhát Neked ajánlom, mert látszani fog, hogy szép vagy benne. A Szandraberry egy nagyon különleges alkalmi ruha. Elegáns szabásvonala kiemeli az alakot, díszítése pedig nőiesen vonzó külsőt kölcsönöz. A Burberry márka által használt, jellegzetes, kockás minta is mutatja, hogy ez egy igazán páratlan darab. A fodros zsabó hangsúlyosan kiemeli a dekoltázst, mégis diszkréten fed. Szandraberry, ha egy elegáns, visszafogott, mégis figyelemfelkeltő ruhára vágysz! A ruha igény esetén rövid ujjal is kérhető!

 

GS 05/2016 Diana - by Diana                                                                                Ár: 14 900 Ft

 

Kihagyhatatlan ajánlat számodra, mert álmaid ruhája lehet. A fekete csipke kiemeli az alakodat, a pink tükrözi a szépségedet. A strassz virágokon megcsillanó fény elvarázsol mindenkit, a fekete flitter gyönyörű keretet ad a ruhának. A Diana-t válaszd, ha szeretnél egy csodálatos ruhában pompázni. A megjelenésed biztos siker, bárhová is mész...

GS 06/2016 Ket design - by Ketrin                                                                       Ár: 14 900 Ft

 

A "Ket design" a szenvedély ruhája. A piros egy nagyon érzelmes, gazdag szín, mely jó hatással van az önbizalmunkra, energiát és magabiztosságot kölcsönöz. A csipke és az övrészen található rózsa tovább lágyítja az amúgy is nőies ruhát. 

GS 07/2016 Eugénia - by Lulu                                                                              Ár: 14 900 Ft

 

Vedd meg ezt a gyönyörű ruhát, mert neked jól áll. Szűk és egyenes, rád simul éppen ahogy kell. Rózsaszín, mint a legszebb álmod, a strasszoktól csillogni fogsz a napfényben.

GS 08/2016 Gyöngyszem - by Mára                                                                      Ár: 16 900 Ft

 

Ez a ruha egy igazi gyöngyszem! Páratlanul selymes és szolidan elegáns, kis csillogással és ezüstös rózsával. Szerintem ebben mindenki a tenyerén hordoz majd! Ne hagyd ki a lehetőséget, legyél Te is igazgyöngy!

GS 09/2016 Fantasy - by Ramóna                                                                         Ár: 17 900 Ft

 

Egy mesebeli romantikus ruha, igazi "szultánás" megjelenést kölcsönöz. Kapcsold be vele mások fantáziáját is, hogy meghajoljanak előtted! Ilyen biztosan nem jön szembe az utcán!

GS 10/2016 Ezüst nyár - by Hajnal                                                                        Ár: 17 900 Ft

 

Ezüstös-lilás, igazi nyárias ruha, melyen party-n és elegáns eseményeken is minden szem megakad. A strasszok csillogása még különlegesebbé teszi viselőjét, a szuper szabásvonal miatt a ruha minden alkaton jól áll.  nehogy lemaradj róla!

© 2016 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode