A szavazás lezárult!!! Megvan a nyertes!

A Gipsy Style első kollekciójára érkezett szavazatokat összesítettük, amely alapján a GOLD kategóriás ruha Evelin alkotása a "Csak Neked - Just for you - Numa tuke". Összesen a ruhákra 214 szavazat érkezett, melyből a nyertes alkotás 63 szavazatot kapott. A verseny nagyon kiegyenlített volt, a ruhaköltemények mindegyike nagyon sok elismerést kapott. Azon szavazók közül, akik e-mail címüket is megadták, kisorsoltuk azt a nyertest, aki alapáron, vagyis 10 000 Ft-ért megvásárolhatja azt a ruhát, amelyre szavazott. A választott ruhát az általa igényelt S, M, L, vagy XL méretben készítjük el. A nyertest e-mailben értesítjük!


Köszönjük, hogy Te is szavaztál!

Szavazás

Szavazni itt tudtok: form.jotformeu.com/61795841507363

Ha MEGADOD az e-mail címedet is a szavazólapon, akkor részt vehetsz a sorsoláson is! Erről visszaigazolást fogsz kapni!

Ha NEM ADOD meg az e-mail címedet, akkor csak a szavazásban vettél részt, tehát a GIPSY STYLE GOLD kategóriára (legtöbb szavazatot elért ruha) jelölted a ruhát!

A SORSOLÁS-ban részt vett szavazók közül a nyertes személynek 10 000 Ft-os alapáron készítjük el a legtöbb szavazatot kapott vagy az általa megjelölt ruhát a kívánt S, M, L vagy XL méretben. Sorsolás 2016. augusztus 2-án 12 órakor!!!


SZAVAZZ TE IS ÉS HA SZERETNÉD MEGNYERNI AZ ALAPÁRA RUHÁT, VEGYÉL RÉSZT JÁTÉKUNKBAN IS!

Módosult a határidő!

Figyelem! FANTASZTIKUS HÍRÜNK VAN! Rendkívüli esemény miatt a szavazatok leadási határidejét 2016. augusztus 7. 22.00 órára módosítjuk! És hogy miért olyan szuper ez? Mert SZEMÉLYESEN is szavazhatsz a Nemzetiségi és Esélyegyenlőségi Fesztiválon (Esztergom, Széchenyi tér, augusztus 6.-7.)! Kiállítjuk a kollekciót, megnézheted közelről, kapsz szavazólapot és sok egyéb remek programon vehetsz részt! Vár a GIPSY STYLE KOLLEKCIÓ! A sorsolás módosított időpontja: 2016. augusztus 8. 18.00 óra! Szavazzatok!


© 2016 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode